1
2

Shërbimet e Bashkisë Mallakastër

Welcome to Bashkia Mallakaster

No front page content has been created yet.

Rreth Bashkisë

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual...

Lexo me shume

Zbulo Qytetin

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual...

Lexo me shume

Për Qytetarët

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual...

Lexo me shume

Njoftim!

NJOFTIM! Ditën e Premte, datë 20 Nëntor 2020 ora 10:00 do të zhvillohet një konsultim publik për "Ngritjen, funksionimin dhe ndërveprimin e Strukturave Komunitare në Bashki". Modelin e kësaj rregulloreje mund ta gjeni duke klikuar në lidhjen e mëposhtme:

...

Konsultimi elektronik I Projekt Buxhetit Afatmesem 2021-2023

Bashkia Mallakster ju fton të bëheni pjesëmarrës në vendimmarrje! 

Platforma Interaktive e Projektbuxhetit 2021-2023 ju mundëson të kuptoni se sa do shpenzojmë ne 3 vitet e ardhshme dhe për çfarë me konkretisht. Ky mekanizëm ofrohet në kuadër të përpjekjeve për të qenë më transparent dhe...