21 Nëntor dita kundër Bullizmit!

Data e Aktivitetit: 
22/11/2018

Takim me përfaqësues së Qeverisë së Nxënësve të shkollave 9-vjeçare si dhe Drejtoreshat e Kopshteve në kuadër të ditës kundër Bullizmit. Bashkia Mallakastër mbështet çdo aktivitet kundër Bullizmit dhe inkurajon të gjithë nxënësit e shkollave ta luftojnë këtë fenomen diskriminues.

 

Foto nga aktiviteti