Aktivitete nga Bashkia Mallakastër

Në kuadër të fushatës së 16 ditëve të aktivizimit të dhunës ndaj grave, që zhvillohen çdo vit nga 25 nëntori - 10 dhjetor, Bashkia Mallakastër ndërmori një fushatë sensibilizuese për të gjithë qytetarët e saj. Pjese e fushatës u bënë edhe nxënësit e shkollës "Besëlidhja" nën moton e...

Takim informues për aplikimin e sistemit të ri të ndihmës ekonomike në Bashkinë Mallakastër. Në ketë takim morën pjese Drejtoresha e Drejtorisë Rajonale Fier Alba Stefa, Përgjegjësi në bashki Pellumb Lamaj,Administratori i njësisë Administrative Dukas si dhe të gjithë Administratorët Social të...

Nësë këta që sot ne i nderojmë dhanë jetën dhe i falën Shqipërisë lirinë, ne, pasardhësit e tyre, duhet ti kushtojmë gjithë mundin, mendjen dhe vullnetin tone, për zhvillimin e mëtejshëm të Shqipërisë! Qoftë i përjetshëm kujtimi dhe vepra e tyre!...

Nësë këta që sot ne i nderojmë dhanë...

Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual... Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin bllok informativ, ky eshte nje tekst shembull per efekt vizual.. Ketu do te kete nje pershkrim te shkurter per secilin...